Home » Binnenschilder Dordrecht Bel nu » 06 - 22 53 52 22

Op zoek naar een binnenschilder in Dordrecht?

 

Kies voor een kwaliteits binnenschilder in Dordrecht

Voor een kwaliteits binnenschilder in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Graag stel ik mij even aan u voor: Ferry Kooij, een zeer ervaren binnenschilder in Dordrecht, die met minder dan topkwaliteit geen genoegen neemt. Nadat ik 12 jaar voor diverse schilders heb gewerkt, ging ik in 2000 als zelfstandige verder. Net als ik bestaat mijn team uit schilders die hun vak als geen ander verstaan.

Duurzaam

Als binnenschilder hebben ik en mijn team heel wat winkels en bedrijfspanden in Dordrecht mooi en duurzaam in de verf gezet. U kunt bij ons rekenen op een perfecte afwerking waar u jarenlang plezier van heeft. Op binnenwerk krijgt u vier jaar garantie. Kiest u voor een onderhoudscontract dan heeft u nergens geen omkijken meer naar.

Betrouwbaar

Bij schilderdiensten.nl vindt u een binnenschilder in Dordrecht, waar u in ieder opzicht op kunt bouwen. Zo maken wij duidelijke afspraken met u over de prijs en voortgang, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook vragen wij regelmatig of u tevreden bent over de resultaten en onze werkwijze, zodat we kunnen bijsturen als het nodig is.

Bel direct

Wilt u meer weten over hoe wij met u mee denken en u zoveel mogelijk proberen te ontlasten? Bel dan direct naar: 06 22535222. Desgewenst maken wij meteen een afspraak, zodat wij kunnen bekijken waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Aan de hand hiervan kunnen wij een vrijblijvende offerte maken. Als u ons mailt via: info@schilderdiensten.nl krijgt u snel een reactie.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Binnenschilder Dordrecht - Schilder, Plafond spuiten offerte - Binnenschilder Breda - Schilder Breda - Binnenschilder Rotterdam - Schilder Rotterdam - Schildersbedrijf Dordrecht - Schildersbedrijf Rotterdam - Plafonds, Wanden, Keuken spuiten - Spuitwerk Rotterdam