Home » Binnenschilder Rotterdam Bel nu » 06 - 22 53 52 22

Binnenschilder nodig voor in Rotterdam?

 

Wij zijn uw betrouwbare binnenschilder, werkzaam in Rotterdam

U wilt een binnenschilder voor uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en zoekt natuurlijk naar een betrouwbare partner! Proficiat! U heeft hem gevonden. Bij ons geldt steevast dat wij duidelijke afspraken maken, die staan als een huis. Daarbij treft u in ons een binnenschilder die in Rotterdam en omstreken al 12 jaar schilderswerk aflevert waar u lang plezier van heeft.

Vakmensen

Deze binnenschilder uit Dordrecht komt naar Rotterdam zonder u voorrijkosten in rekening te brengen. Dergelijke extra kosten zullen u er daarom niet van weerhouden om vakmensen in huis te halen. Bij ons bent u verzekerd van een perfecte afwerking en meer. Wij kunnen u ook professioneel kleuradvies geven. Daarbij zijn wij opvallend netjes. Steeds als we bij u gewerkt hebben, ruimen wij de troep achter ons op.

Garantie

Kies voor een binnenschilder nabij Rotterdam die garantie geeft op zijn werk! Bij ons duurt deze vier jaar. In die periode worden scheurtjes en andere onvolkomenheden in ons werk kosteloos gerepareerd. Ook geven wij de garantie dat wij duidelijk zijn in onze afspraken en deze nakomen. Zo kunnen we ook `s avonds en in het weekend voor u werken, zodat uw bedrijfsvoering niet stil komt te liggen tijdens onze werkzaamheden.

Neem nu contact op

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op: 06 22535222 en info@schilderdiensten.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Schildersbedrijf Rotterdam - Schilder Rotterdam - Binnenschilder Breda - Binnenschilder Rotterdam - Spuitwerk Rotterdam - Schilder Breda - Plafonds, Wanden, Keuken spuiten - Schildersbedrijf Dordrecht - Schildersbedrijf Breda - Binnenschilder Dordrecht