Home » Schilder Dordrecht Bel nu » 06 - 22 53 52 22

Zoekt u een schilder in Dordrecht?

 

Schilderdiensten.nl: uw vak schilder in Dordrecht

Aangenaam! Mijn naam is Ferry Kooij, oprichter van schilder diensten.nl te Dordrecht. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak, kan ik u bijzonder hoogwaardige kwaliteit schilderwerk leveren. Sinds de start van Schilder diensten.nl heb ik een team met vakkundige schilders om mij heen verzameld. In ons vindt u daarom een schilder voor zowel kleine als grote projecten in Dordrecht.

VCA-gecertificeerd

Schilder diensten.nl uit Dordrecht draagt betrouwbaarheid hoog in het vaandel. U vindt dit terug in onze werkwijze alsmede ons schilderwerk. Zo maken wij altijd een schriftelijke offerte, waardoor ook u de zekerheid heeft dat wij het soort schilder zijn, dat zijn prijsafspraken stipt nakomt. Wat betreft ons schilderwerk kunt u op aan van een mooie afwerking en een duurzaam resultaat.

Professioneel kleuradvies

Onze schilder diensten in Dordrecht en omgeving bestaan ook uit het geven van professioneel kleuradvies. Daarbij maken wij ook voor u graag gebruik van onze ‘color match stick’. Hiermee kunnen we kleur aflezen van uw ‘oude’ latex of lak om deze een passende opfrisbeurt te geven. Ook kunnen we er bijvoorbeeld de kleur van uw bankstel mee bepalen, zodat u deze kleur elders in de woonkamer met verf terug kunt laten komen.

Neem meteen contact op

Wilt u meer weten over welke schilderdiensten wij voor u in huis hebben? Neem eens een kijkje op de website! Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord. Bel met vragen of voor een vrijblijvende offerte naar: 06 22535222. Als u ons mailt via: info@schilderdiensten.nl zullen we spoedig reageren.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Binnenschilder Rotterdam - Binnenschilder Dordrecht - Spuitwerk Rotterdam - Plafonds, Wanden, Keuken spuiten - Schilder Rotterdam - Schilder, Plafond spuiten offerte - Schildersbedrijf Rotterdam - Schilder Dordrecht - Schildersbedrijf Breda - Schilder Breda