Home » Schildersbedrijf Dordrecht Bel nu » 06 - 22 53 52 22

Schilderdiensten.nl: top schildersbedrijf in Dordrecht

 

Wij zijn een erg betrouwbaar schildersbedrijf in Dordrecht

Als u hoge eisen stelt aan de kwaliteit van schilderwerk, kunnen wij elkaar de hand geven! Mijn naam is Ferry Kooij van Schildersbedrijf Schilderwerken.nl uit Dordrecht. Samen met mijn team van ervaren schilders bied ik u vakwerk van de eerste orde. Bij ons schildersbedrijf kunt u terecht voor het binnen –en buitenwerk aan uw woning, winkel of bedrijfspand in Dordrecht.

Het betere werk

In ieder opzicht krijgt u het betere werk bij ons schildersbedrijf aan het Mina Kruseman Erf in Dordrecht. U gaat in zee met een team dat regelmatig bijscholingscursussen volgt. Wij willen ons constant blijven verbeteren. Daarbij werken wij met checklijsten onder strakke richtlijnen, opdat uw hout, muren of vloeren altijd met de juiste producten worden behandeld. Bovendien verven wij alleen met A-merk lakken, latex, vernissen en beitsen.

Kleine & grote klussen

Ons schildersbedrijf wordt net zo goed voor grote klussen als voor kleine klussen in Dordrecht ingeschakeld. Deze flexibiliteit vindt u tevens terug in het feit dat wij ook `s avonds en in het weekend voor u aan de slag gaan. Als u een bedrijf heeft, is dit natuurlijk erg interessant. Uw bedrijfsvoering hoeft zo immers niet stil komen te liggen.

Vraag om een vrijblijvende offerte

Wist u dat wij ons schilderwerk ook met onze spuitpomp kunnen aanbrengen? Met deze methode werken wij nog sneller en het resultaat is strak én sterk! Bel naar 06 22535222 en vraag om een vrijblijvende offerte voor dit type óf ons traditionele verfwerk. Mailen doet u naar: info@schilderdiensten.nl.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Binnenschilder Rotterdam - Spuitwerk Rotterdam - Binnenschilder Breda - Plafonds, Wanden, Keuken spuiten - Schilder Rotterdam - Schilder Dordrecht - Schilder Breda - Schildersbedrijf Rotterdam - Schildersbedrijf Breda - Schildersbedrijf Dordrecht