Schilder Dordrecht

Schilder Dordrecht

Ons doel is strak en gedetailleerd te werken en kwaliteit te leveren. Daarom beoordelen we vooraf de ondergronden zorgvuldig en bewerken de ondergronden indien nodig goed voor. Bovendien werken we het altijd af met de juiste kwaliteit verf. Uiteraard bespreken we vooraf met onze klant de verwachtingen, de producten, de kleuren en de oplevertijd. Ons schildersbedrijf levert diensten in Dordrecht, Rotterdam e.o.

  • Duidelijke offerte
  • Kwaliteitsgarantie
  • Vakmensen

Soort werkzaamheden

Het uitvoeren van binnen schilderwerk is onze specialiteit en voeren we met veel plezier voor u uit. Door onze specialiteit onderscheiden ons door netjes en gestructureerd te werken en goed op te passen op uw eigendommen. We proberen hierdoor zoveel mogelijk stofvrij te werken en zorgen we er bovendien voor dat de werkplek aan het einde van de dag netjes achtergelaten wordt. 

We hebben een zeer ruime ervaring opgebouwd in het het schilderen van zowel kleine als grote opdrachten. Tevens hebben wij een ruime ervaring bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Mede hierdoor kunnen we zeer goed inspelen op uw wensen en het juiste advies geven. Bovendien houden we ons aan de gemaakte afspraken.

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

  • Latex aanbrengen op wanden en plafonds. Ook hiervoor kunt u kiezen uit diverse varianten met diverse eigenschappen. We hebben een keuze uit diverse soorten latex. Wij kunnen u natuurlijk adviseren welke te nemen.
  • Afhankelijk van de situatie brengen we deze latex aan met de hand of met de airless spuitmachine
  • Schilderen van houten onderdelen. Ook hiervoor kunt u kiezen uit diverse varianten met diverse eigenschappen. Afhankelijk van de situatie brengen we de verf met de hand of met de airless spuitmachine aan
  • Behangen van wanden met glasvlies, glasvezel of renovlies behang
  • Schilderen of spuiten van keukenfronten, keukenkasten, meubels en deuren. Afhankelijk van de situatie gebeurd dat bij u thuis of in onze werkplaats
  • Het schilderen van verweerde of vervuilde aluminium of kunststof kozijnen.
  • Ons schildersbedrijf heeft schilders in dienst met jarenlange ervaring.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Contactformulier

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.